Byggföretag

Byggföretag
Slipp din egna utvärdering, vi har gjort den åt dig
Hur hittar man seriösa byggföretag & hur utvärderar man ett byggföretag?
arkitekt skissar ritning på hus
trapphus äldre arkitektur

01.

Vi på Stockholm Consulting AB tittar alltid på ett företags ekonomiska historik samt antal år i branschen. Det första man ska titta på är hur länge företaget funnits och hur mycket företaget omsätter samt hur stor ökning företaget har haft det närmsta åren. Bolaget ska visa upp en lönsam tillväxt (inte för stor då det ej är lönsamt) då det ger er en trygghet att ägaren vill framåt med sin verksamhet samt att det krävs lönsamhet för att kunna driva ett byggföretag. Sist men absolut inte minst ska företaget klara en kreditupplysning.

02.

Nästa steg i er utvärderingen av företaget är självklart rekommendationer och referenser. Många gör sin utvärdering av byggföretag på internet men vi anser inte att det räcker. Det är viktigt att man går längre än enbart rekommendationer på Reco eller andra sidor. Man ska i alla lägen ringa och höra hur andra kunder, som inom 2 år renoverat eller byggt med företaget, upplevt sin renovering.

03.

Som ett sista steg i er utvärdering av byggföretaget ska ni undersöka om företaget har de certifieringar som krävs för att utföra de tjänster dom säger att dom gör. Här ska man kolla så att företaget har dessa behörigheter BKR, Säkervatten, Elsäkerhetsverket samt se över byggföretagets företagsförsäkring.

04.

Till oss på Stockholm Consulting AB kan man inte söka som byggföretag för att bli vår samarbetspartner. Vi väljer ut våra företag med omsorg. Efter 14 år i branschen som snickare har vi sprungit på och utvärderat en hel del företag och på så vis har vi också valt vilka vi samarbetar med och dom är vi rädda om! Vi vet vad som krävs för att renovera. Kommer du till oss, slipper du som kund att göra din egna utvärdering. Vi har gjort den åt dig.